top of page

Lyhytvuokrauksen kehityspalvelu: parempi tuotto vähemmällä työmäärällä

Tuparent Oy:llä on kokemusta noin 500:sta lyhytvuokraustapahtumasta (kohteet: Oulu, Ylläs, Ruka, Puolanka ja Iso-Syöte). Näiden tapahtumien aikana olemme kehittäneet mallin millä kohde erottautuu muista positiivisella tavalla ja lähes kaikki vuokrauksen prosessit ovat automaattisia. 

Tällä mallilla käyttöasteen, liikevaihdon ja tuoton saa kasvatettua uudelle tasolle samalla kun manuaaliset työvaiheet minimoidaan!

Lyhytvuokrauksen tyypillisiä ongelmia

  • Kohteiden vuokrausta tehdään yleensä vain yhdessä myyntikanavassa ja tällöin ei saavuteta kaikkia potentiaalisia asiakkaita

  • Usein tämä yksi myyntikanava on vain suomalaisille asiakkaille, ulkomaalaisia asiakkaita ei saavuteta

  • Kohteiden sisustus on usein sekava eikä herätä kiinnostusta

  • Kohteissa ei huomioida asiakkaiden toiveita välttämättömistä varusteista

  • Digitaalisen esittelyyn ei panosteta 

  • Hinnoittelu on tehty erittäin yksinkertaisesti (=kiinteä hinnoittelu)

  • Kommunikointi asiakkaiden kanssa on työlästä (= manuaalinen viestintä)

  • Kysyntää ja tarjontaa ei huomioida hinnoittelussa (kysynnän näkyvyysongelma)

  • Kohteen (alhaista) käyttöastetta ei huomioida hinnoittelussa

  • Varausten, hintojen ja kohdetietojen hallinnointi on työlästä kunnon digitaalisten työkalujen käytön puutteen vuoksi 

Tuparent tarjoaa lyhytvuokrausta tekeville asiantuntijapalveluita jotka auttavat saamaan parempaa tuottoa vuokrauskohteista!

Kartoituspalvelu

Kartoitamme lyhytvuokrauskohteen olemassa olevan myyntilanteen, vuokrauksen tason ja potentiaalin. Hyödyntämällä eri datalähteitä, kokemuksiamme ja osaamistamme luomme raportin kuinka kohde pärjää verrattuna muihin vastaaviin kohteisiin kyseisellä alueella. Lisäksi teemme selkeän ehdotuksen miten kohteen myyntiä voidaan parantaa. Tämä palvelu sopii myös kartoittamaan uutta lyhytvuokrauskohdetta.

Kartoituspalvelun hinta 310€ (alv 24%). 

 

Muiden alla olevien palvelupakettien hinta määritellään kartoituksen jälkeen.

2

Lisäpalvelu 1: Monikanavamyynti ja automaattinen viestintä

Monikanavamyynnin luonti tuo kohteen useaan eri portaaliin (esim. Booking, AirBnB, ...) ilman että kohteen vuokraajan työmäärä kasvaa merkittävästi. Autamme myös rakentamaan asiakasoppaat ja automaattisen viestinnän. Tällä palvelupaketilla saadaan yleensä keskimääräinen tuotto kohteesta.  

3

Lisäpalvelu 2: Dynaaminen hinnoittelu

Dynaaminen hinnoittelu auttaa vuokraajaa saamaan optimoidun tuoton kohteelle. Vuokraajan ei tarvitse miettiä eri sesonkeja tai paikallisia tapahtumia vaan hinnat määritellään automaattisesti kysynnän ja tarjonnan sekä kohteen käyttöasteen mukaan. Tällä palvelupaketilla saadaan yleensä keskimääräistä parempi tuotto kohteesta.

4

Lisäpalvelu 3: Kohteen valokuvaus ja dronekuvaus

Tarjoamme myös kohteen laadukasta valokuvausta ja dronekuvausta (pääasiassa Oulun ja Pohjois-Pohjanmaan alueella).

Esimerkki 1: rantamökki Puolangalla

Kohteen vuosimyynti saatiin kasvatettua vajaasta 10000€:sta yli 25000€:oon vain muutamassa vuodessa. Käyttöaste kasvoi 47% -> 75%. Tärkein syy kasvuun oli monikanavamyynnin aloitus ja dynaamisen hinnoittelun käyttöönotto. Tämä pitkästi yli 100% kasvu ei kuitenkaan lisännyt työmäärää juuri ollenkaan. 

Screenshot 2024-06-01 at 22.40.23.png

Esimerkki 2: kahden makuuhuoneen huoneisto Rukalla 

Kohde hankittiin joulukuussa 2023 ja jo ensimmäisten muutamien kuukausien aikana saimme käyttöasteen 15-20% paremmaksi kuin vastaavilla kohteilla lähialueella. Alla olevassa kuvassa vaalean sininen käyttöaste on edellisen omistajan aikainen tulos, punainen on keskimääräinen käyttöaste vastaavilla kohteilla lähialueella ja sinisellä meidän kohteen käyttöaste. Tämä tulos todistaa että Tuparentin malli alkaa vaikuttamaan hyvinkin nopeasti kun monikanavamyynti ja dynaaminen hinnoittelu otetaan käyttöön.

Screenshot 2024-06-01 at 22.44.44.png
“Saimme dynaamisen hinnoittelun avulla jouluviikosta saksalaisilta vierailta 2800€ kun naapurissa sama viikko Lomarenkaassa 1230€."

Tilaa ILMAINEN alustava kartoitus kohteestasi. Tarvitsemme vain osoitteen ja linkin nykyiseen vuokrailmoitukseen. 

Lähetä kohteen tiedot: toimisto@tuparent.fi

bottom of page