top of page

YRITYS

Tuparent on suomalainen yritys, jolle on tärkeää asiakkaidemme luottamus ja viihtyminen. Uskomme, että tarjoamalla laadukkaita ja kohtuuhintaisia loma-asuntoja sekä asuinhuoneistoja hyvillä sijainnilla asiakkaamme viihtyvät ja voivat nauttia ihanteellisesta lomasta tai asumisesta. Näiden lisäksi tarjoamme kehittämispalveluita loma-asuntojen- ja asuntojen lyhytaikaista vuokraustoimintaa tekeville yksityisille ja yrityksille. Asiantuntemuksemme digitaalisten työkalujen ja vuokraustoimimnan parissa vähentävät asiakkailtamme merkittävästi manuaalisia toimenpiteitä samalla lisäten myyntiä merkittävästi. Referenssiemme kautta nämä ovat osoitettavissa.

PALVELUMME

Teetkö asuntojen tai lomahuoneistojen lyhytaikaista vuokrausta ja haluaisit kehittää toimintaasi kasvuun ja helpottaa työtaakkaasi? Yli 10 vuoden kokemuksemme majoitustoiminnasta ja syväosaamisemme kananvanhallintajärjestelmistä, automaatiosta sekä dynaamisesta hinnoittelusta auttaa toimintasi uudelle tasolle samalla vähentäen arjen rutiineja.

VUOKRA-ASUNNOT

VUOKRATTAVAT LOMAKOHTEET

nele.jpg

NELE, SAKSA

Vietimme upeita päiviä mökissä, jota ympäröi talvinen ihmemaa, jossa oli uskomaton määrä lunta! Huoneisto oli erittäin mukava ja sauna oli myös kohokohta :) kommunikointi isäntiemme kanssa sujui loistavasti! tulemme mielellämme takaisin! :)

oliver.jpg

OLIVER, SAKSA

Talo on hyvin varusteltu ja sijaitsee viehättävällä paikalla aivan järven rannalla. Nautimme todella saunasta, Kodasta ja illasta takan edessä. Jokainen, joka rakastaa talvea, on täällä hyvissä käsissä lumikenkäilyä tai hiihtoa varten.

mervi.jpg

MERVI, SUOMI

Ihana ,rauhallinen ja kaunis paikka. Nautimme saunomisesta ja paistoimme kodassa makkarat avotulella. Yöllä satoi lunta ja traktori kävi auraamassa tiet heti aamulla, eli palvelu pelasi. Lämmin suositus !

bottom of page