top of page

Yllästar Äkäslompolo

Huoneet
Sauna
Koko
Kerros
Internet
Kapasiteetti
Lemmikit sallittu
Tupakointi sisätiloissa
3
Kyllä
44 m2
2/2
Wifi
4
Ei
Kielletty

Varustelu

 • Taloyhtiön pyykkitupa

 • Kuivauskaappi

 • Jääkaappi / pakastin

 • Astianpesukone 

 • Liesi (ei uunia)

 • Mikroaaltouuni

 • Kahvinkeitin

 • Vedenkeitin

 • Leivänpaahdin

 • Astiasto 4:lle hengelle

 • Koneellinen ilmanvaihto

 • Oma autopaikkaTilava huoneistohotellin yläkerran huoneisto neljälle majoittujalle keskeisellä sijainnilla Ylläksellä. Huoneistoalaa 44 m², josta yläkerrassa on 11 m².


Tätä parempaa paikkaa aktiivisen loman viettoon et Suomesta löydä – pääset pihasta suoraan hiihtämään ja maastopyöräilemään Ylläksen parhaat ja keskeisimmät reitit. Valittavissasi on sekä helppoja reittejä että myös haastavia nousuja ja laskuja. Hiihtoreitit löytyvät täältä ja maastopyöräilyyn voit tutustua tästä linkistä


Lasketteluun ja lumilautailuun on eri vaihtoehtoja: kahden kylän hiihtokeskuksesta löytyy kaikille jotain: gondolilla huipulle vaikka ilman suksia, lasten taikamattoja, freestyle park, tuolihissejä yms. Toisena vaihtoehtona löytyy vapaalasku. Koe tunturit aivan uudella tavalla. Oma suosikkini on neljän tunturin kierros: Kellostapuli, Kesänki, Lainio, Kukastunturi. Tähän kannattaa varata aikaa koko päivä. Ennen retkelle lähtöä huolehdithan ennakkoon turvallisuudestasi (lumivyöryennuste) ja että sinulla on riittävät varusteet ja osaava ryhmä retken tekemiseen. 


Jos haluat rentouttaa kehoa aktiivisten lenkkien jälkeen, se tapahtuu luonnollisesti Saaga hotellin kylpylässä (Yllästunturin puolella, matkaa autolla on 13 km).


Kuuluisalle Jounin kaupalle ja muihin keskeisiin palveluihin kävelet kevyen liikenteen väylää pitkin noin 10 minuutissa. Urheiluvälineiden ja vaatetuksen shoppailuun suosittelemme Äkäslompolo sportshop


Sisustamisen erikoisliikkeet Seitashop ja Lumimari palvelevat Jounin kauppakeskuksessa, josta löytyy myös vaateliike Alavashop sekä ruokaravintolat Tribunaali (pizzeria) ja Selvä Pyy (burgerit, salaatit, wingsit). Jos haluat ruokailla hieman juhlallisemmin, suosittelemme ravintola Rouhetta, joka sijaitsee Äkäslompolon kirkon läheisyydessä (alle 2 km huoneistosta).


Huoneiston siisteys on majoittujille tärkeä asia ja me haluamme tarjota asiakkaillemme miellyttävän kokemuksen. Hyvin usein kovassa käytössä oleviin mökkeihin ja huoneistoihin tehdään vain kevyt välisiivous vierailijoiden välissä. Tämä ei luonnollisesti ole riittävä toimenpide ylläpitää asunnossa raikasta tunnelmaa ja oman kokemuksemme perusteella hyvin harvassa mökissä tehdään kunnollista siivousta. Meidän palvelulupaus on, että teemme huoneistoon suursiivouksen kolme kertaa vuodessa. Suursiivous tarkoittaa: tyynyjen ja täkkien pesua, sänkyjen imurointia, lattioiden luutuamista kostealla, saunan ja kosteiden tilojen kaakeleiden pesua sekä keittiön kaappien ja astioiden huolellista puhdistamista. Samalla tarkastamme huoneiston tarvikkeet ja täydennämme tarpeen mukaan.

Varaa seuraava lomasi tästä

Alapuolella on lomakohteidemme varauskalenterit, josta näet eri lomakohteidemme vapaat ja varatut ajat. Syöttämällä hakukenttiin haluamasi loman aloitus- ja lopetusajankohdan sekä henkilömäärän, näet vapaat lomakohteet ja voit tehdä varauksen. Alennuskoodilla ALE15 saat varauksesta 15% alennuksen.

bottom of page