top of page

Yksityisyyskäytäntö

Ketä me olemme

 

Sivustomme osoite https://tuparent.fi

 

Mitä tietoja keräämme ja miksi

 

Tämän tietosuojan vastuullinen on Tuparent Oy.

 

Rekisteröity osoite on Heikinkatu 20 as 4, 90100 Oulu, Suomi. Y-tunnus 3148048-1.

 

Organisaation tietosuojavastuullinen on Ismo Nurmela. Yhteystiedot löytyvät yrityksen sivuilta.

 

Käytämme henkilötietojasi varauksen helpottamiseksi. Sinulla on oikeus saada kopio henkilötiedoistasi ja pyytää meitä korjaamaan tai poistamaan tietosi, kun sitä ei enää tarvita varauksen helpottamiseen. Ota yhteyttä tietosuojavastaavaan sähköpostitse käyttääksesi näitä oikeuksia. Jos et ole tyytyväinen tietojesi käyttöön, ota ensin yhteyttä tietosuojavastaavaan.

 

 

Varauksemme helpottamiseksi keräämme seuraavat tiedot: Nimi, postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, saapumisaika, kiinteistön tiedot, vuokra-aika, varauksen hinta, maksetut määrät, maksutapa, maksupalveluntarjoajan viitteet, sähköpostikeskustelut, IP -osoite, selaustapahtumat ja käyttäjäagentti. Käytämme henkilötietojasi sivuston käytön seuraamisessa, mökkivarausten hallinnassa, yhteydenpidossa kanssasi ja maksujen käsittelyssä. Saamme henkilökohtaisia tietoja, kun teet varauksen tai annat arvostelun. Käsittelyn oikeusperusta: Meidän on käsiteltävä henkilötietojasi varauksen helpottamiseksi. Tallennamme asiaankuuluvia tietoja jopa kymmenen vuoden ajan oikeudellisiin – ja kirjanpitotarkoituksiin.

 

 

Emme jaa henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksiin. Suojaamme henkilötietojasi tallentamalla ne turvalliseen varausjärjestelmään sähköisessä muodossa.

 

Käytämme Google Analyticsia seuraamaan yleistä tietoa käyttäjien käyttäytymisestä verkkosivustollamme.  

bottom of page