top of page

TUPARENT OY

Tuparent on suomalainen yritys, jolle on tärkeää, että asiakkaamme saavat uusia kokemuksia ja elämyksiä. Uskomme, että tarjoamalla laadukkaita ja kohtuuhintaisia loma-asuntoja sekä asuinhuoneistoja hyvillä sijainnilla asiakkaamme viihtyvät ja voivat nauttia ihanteellisesta lomasta tai asumisesta.

Panostamme asiakaspalveluun ja haluamme palvella asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Olemme ylpeitä tarjotessamme konsultointiapua loma-asuntojen omistajille. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi monipuolisessa osaamisessa, joka kattaa monikanavaisen myynnin, automaation rutiinien minimointiin sekä älykkäät hinnoittelutyökalut.

Monikanavainen myynti on olennainen osa tehokasta loma-asuntojen vuokrausta, ja autamme sinua löytämään parhaat kanavat, jotka sopivat juuri sinun kohteillesi. Tiedämme, että eri markkinointikanavilla on omat vahvuutensa, ja räätälöimme strategian, joka optimoi näkyvyytesi ja houkuttelee laajaa kohdeyleisöä.

 

Rutiineja minimoiva automaatio on avain tehokkaaseen liiketoimintaan. Tarjoamme edistyksellisiä automaatiotyökaluja käyttöösi, jotka vapauttavat aikaasi keskittymään olennaiseen. Automatisoimme toistuvat tehtävät, kuten varausten hallinnan, viestinnän, ohjeistuksen ja maksujen käsittelyn, jotta voit keskittyä paremmin asiakaspalveluun ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Älykkäät hinnoittelutyökalut ovat olennainen osa kilpailukykyistä loma-asuntojen vuokrausta. Käytämme keinoälyä varmistaaksemme, että hinnoittelumme heijastaa aina ajankohtaisia markkinaolosuhteita. Otamme huomioon kunkin kohteen ja alueen erityispiirteet, jotta voimme optimoida hinnat parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä auttaa maksimoimaan tuotot ja pitämään vuokrauskapasiteetin korkeana.

Sitoutumisemme on tarjota sinulle kattavaa tukea, joka vie loma-asuntojen vuokraamisen uudelle tasolle. Olipa kyse sitten markkinoinnista, automaatiosta tai älykkäästä hinnoittelusta, voit luottaa siihen, että olemme rinnallasi auttamassa liiketoimintasi menestymisessä. Tavoitteemme on tehdä loma-asuntojen vuokraamisesta sinulle mahdollisimman vaivatonta ja tuottoisaa.

Omat lomakohteemme sijaitsevat Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa ja Lapissa, joissa voit nauttia ainutlaatuisista maisemista ja hyvin ansaitusta lomasta. Loma-asuntomme ovat viihtyisiä, modernisti varusteltuja ja valmiita vastaanottamaan vieraita ympäri vuoden. Valitse lämpimät kesäpäivät tai talven lumiset asetelmat – avullamme voit nauttia lomasta täydellisessä ympäristössä!

Tuparent tiimi

Olemme matkailun ja vuokranantajuuden asiantuntijoita, joilla on pitkä kokemus digitalisaatiosta, yrittäjyydestä ja asiakaspalvelusta. Pyrimme opiskelemaan koko ajan uutta ja  kehittämään toimintaamme jatkuvasti pienin askelin aina paremmaksi.   

ippe.jpg

ISMO NURMELA

Toimitusjohtaja

BSc. Automaatiotekniikka 

CV

jappe.jpg

JARMO LUMPUS

Hallituksen puheenjohtaja

DI, tietotekniikka

CV

Yhteydenotto

Heikinkatu 20 as 4

90100 Oulu

+358 40 546 7243

Kiitos yhteydenotosta !

bottom of page