top of page

Toimitusehdot

1. Toimitusehdot

Tuparent 3148048-1 (jäljempänä verkkokauppa, myyjä tai yritys) myy tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille ja yrityksille. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

2. Verkkokaupan yhdyshenkilöt

Ismo Nurmela. Sähköposti: ismo.nurmela at tuparent.fi 

Jarmo Lumpus. Sähköposti: jarmolumpus at gmail.com

Tuparent Oy. Osoite: Heikinkatu 20 as 4, 90100 Oulu

3. Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla lisäämällä ne ostoskoriin tai pyytämällä tarjous myytävästä tuotteesta/palvelusta. Tilaus maksetaan verkkokaupassa tai maksamalla erikseen toimitettu lasku. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut.

Tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen lähetetään tilausvahvistus ja/tai lasku. Siitä ilmenevät tilatut tuotteet sekä niiden hinta.

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut varausmaksun  eräpäivään mennessä tai koko loppusuorituksen.

4. Maksaminen ja maksutavat

Maksutapana toimii lasku, pankkisiirto tai luottokortti. Lasku toimitetaan sähköpostitse asiakkaan antamaan osoitteeseen.

Varauksen yhteydessä asiakkaan tulee maksaa aluksi varausmaksu (= 20% koko vuokrahinnasta). Mikäli varauksen alkamisen ja varauksen tekemisen väli on lyhyt, edellytyksenä on koko varauksen maksaminen.  

Kauppa syntyy  asiakkaan ja myyjän välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

5. Toimitustavat

Tilatut palvelut/tuotteet toimitetaan siihen kohteeseen mihin ne on tilattavien tuotteiden yhteydessä määritelty.

Toimituskulut määräytyvät valitun tuotteen tai palvelun sekä mahdollisten lisäpalvelujen mukaan. Näet toimituskulut verkkokaupan kassatoiminnossa tai laskuerittelyssä ennen tilauksen lopullista hyväksymistä.

Mikäli tuote tai palvelu on virheellinen tai puutteelinen, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden kuluessa myyjälle.  

6. Reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse myyjälle. Myyjälle on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista/palveluista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä yhdyshenkilöömme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

7. Peruutukset 

Peruutus on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostilla yhdyshenkilölle. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun tieto on saapunut yhdyshenkilön sähköpostiin.

 

Mikäli peruutus tehdään oman tai lähiomaisen sairauden, onnettomuuden tms. syyn vuoksi on asiakas oikeutettu saamaan maksamansa varauksen takaisin lukuun ottamatta varausmaksua.

Peruutuksen syystä on vuokranantajalla oikeus vaatia lääkärintodistus tai muu luotettava selvitys peruutuksen syystä.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), myyjä voi peruuttaa varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada vuokranantajalle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan. 

Jos asiakas peruuttaa varauksen, varausmaksun osuutta ei palauteta.

Mikäli varaus peruutetaan myöhemmin kuin 30 päivää ennen vuokrauksen alkua, ei asiakkaan suorittamia maksuja palauteta lainkaan.

8. Hinnat

Tuotteiden ja palveluiden hinnat on merkitty euroissa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron vallitsevan verokannan mukaan.

9. Vuokrauskohteiden ehdot

Vuokrattava kohde on asiakkaan käytettävissä seuraavasti:

 

9.1 Saapuminen (ellei muuta ole erikseen sovittu);

– Lähderinne, Aurinkorinne ja Lomakivakka kello 16.00 eteenpäin

– Yllästar kello 18.00 eteenpäin

9.2 Kohteen luovutus on lähtöpäivänä (ellei muuta ole erikseen sovittu);

– Lähderinne, Aurinkorinne ja Lomakivakka ennen kello 12.00

– Yllästar kello 10.00

 

9.3 Henkilömäärä

Kohdetta saa käyttää se henkilömäärä, joka on varausta tehdessä ilmoitettu.

 

9.4 Juhlat

Juhlien järjestämisestä, joissa kohteessa vieraileva henkilömäärä ylittyy, on sovittava etukäteen.

9.5 Lemmikit

Lomakivakassa ja Lähderinteellä lemmikit (max 2kpl) on sallittu. Aurinkorinteellä ja Yllästarissa lemmikkien pito on kielletty.

9.6 Sisältö 

Kalusteiden, kodinkoneiden, keitto- ja ruokailuvälineiden sekä patjojen, peittojen ja tyynyjen käyttö kuuluu vuokraan. Tämän lisäksi sähkön ja veden käyttö normaalissa rajoissa. Autojen pesu tai omien paljujen käyttö tms. ei ole sallittua ilman erillistä sopimusta. Polttopuut, sekä huoneistossa olevien siivousvälineiden ja -tarvikkeiden käyttö kuuluvat hintaan. Sähköajoneuvojen lataaminen ilman erillistä sopimista ei ole sallittu.

Soutuveneen vapaa käyttö (mikäli sellainen on) kuuluu hintaan.

Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous eivät Lähderinteellä ja Lomakivakassa kuulu vuokraan, ellei niitä ole erikseen vuokrattu. Lomakohteen siivouksesta loman aikana asiakas huolehtii itse. 

Yllästarin ja Aurinkorinteen varauksissa vuokraan sisältyvät liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous. 

Koska lomakohteiden sijainti on maaseudulla, asiakkaan tulee ymmärtää se, että hetkellisiä sähkökatkoja saattaa esiintyä lumikuorman, linjastohäiriöiden tai myrskyjen vuoksi.

9.6 Vahingot

Asiakas on vastuussa kohteeseen aiheutetuista vahingoista sekä hänellä on ilmoitusvelvollisuus havaituista vahingoista.

Päivitetty 31.12.2023. Voimassa 31.12.2023 alkaen.

bottom of page