top of page

PALVELUMME

Lyhytvuokrauksen kehityspalvelut huoneistoja ja loma-asuntoja vuokraaville 

Lyhytvuokrauksen kehityspalvelut

Tuparent Oy:llä on vuosien kokemus lomakohteiden menestyksellisestä vuokrauksesta. Olemme kehittäneet mallin millä kohde erottautuu muista positiivisella tavalla ja lähes kaikki vuokrauksen prosessit on automaattisia. Tällä mallilla käyttöasteen, liikevaihdon ja tuoton saa kasvatettua uudelle tasolle.

Monikanavainen myynti

Markkinoimalla ja myymällä kohdetta useassa eri kanavassa saavutetaan huomattavasti parempi käyttöäaste ja sitä myöten kasvanut myynti. Kohteiden hallinnointi monikanavaisessa myynnissä on usein haaste, johon Tuparent Oyn digitaaliset ratkaisut tuovat ratkaisun.

Vuokraustoiminnan automaatio

Mitä useampaa kohdetta hallinnoidaan, sen enemmän niiden hintojen ja varauskalenterin hallinnointi ja operointi, asiakaskommunikointi sekä muut vuokraustoiminnnan rutiinit tuovat työtä, joka on lähes täysin automatisoitavissa jolloin vapautunut aika voidaan käyttää muihin asioihin.

Dynaaminen hinnoittelu

Kohteiden hinnoittelu vastaamaan senhetkistä kysyntää kilpailijoiden hinnoittelu ja omat toiveet huomioiden on työlästä ja usein lähes mahdotonta ennakoida. Ratkaisumme avulla kohteen hinnoittelu tapahtuu jatkuvasti päivittäin perustuen kohteen tyypin mukaiseen kysyntään alueella huomioiden myös saavutettu käyttöaste ja muut erityisehdot. Tämä kaikki täysin automaattisesti.   

bottom of page